Opvoeding van uw hond


Perro Hondenexperts geeft hondvriendelijke hondentraining bij u thuis. Voor pups, pubers en volwassen honden.
Individuele training:

PUPS


Wilt u uw pup specifieke lessen geven, die gerelateerd zijn aan uw thuissituatie? Als u bv. niet op vaste dagen kunt, of als u kinderen heeft of meerdere honden, of als dit uw eerste pup is enz.
Dan kunnen deze privé lessen voor u een uitkomst zijn. De eerste les ga ik eerst in op al uw vragen en vertel ik u wat over de theorie m.b.t. gedrag.
De tweede les gaan we naar buiten en leer ik u en uw pup omgaan met alle prikkels bv. rennende kinderen, fietsers, rolstoelen e.d.
De derde les gaan we naar een park of wei waar de hond leert, bij u te komen als u hem roept
De vierde les gaan we u - indien u dat wenst - de hond leren los buiten in het bos en/of wei te lopen.
Naast al deze voorbeelden leer ik u en de hond ook de gebruikelijke oefeningen. Zoals: zitten, liggen, naar zijn mandje gaan, e.d. … Lees hier meer ….

PUBERS


Heeft u ooit al eens een pupcursus gevolgd, of had u daar om welke reden dan ook geen mogelijkheden toe, dan is de privé pubercursus wellicht iets voor u.
Het lijkt wel of uw puber alles vergeten is wat u hem ooit geleerd heeft! Of hij heeft ongewenst gedrag ontwikkeld, bv. trekken aan de lijn, opspringen tegen mensen, veel aandacht eisen, of uitvallen naar andere honden, niet zozeer uit agressie, maar gewoon omdat hij te enthousiast is.
Juist voor deze pubers zijn deze lessen zeer waardevol. U en uw hond krijgen alle aandacht en u zult zien dat de hond snel kan leren, zodat u weer optimaal kunt genieten van uw puber.

VOLWASSEN HONDEN


U heeft misschien een hond uit het asiel gehaald? Of er eentje geadopteerd uit het buitenland? Deze honden hebben vaker een specifieke begeleiding nodig.
Groepslessen zijn vaak te bedreigend voor ze. Soms zijn ze heel angstig en kruipen weg als ze mensen en/of honden tegenkomen. Soms zijn ze ook onzeker maar dat camoufleren ze door hard te blaffen en uit te vallen naar alles en iedereen.Thuis zijn ze allerliefst maar wandelen is niet altijd even leuk, voor u en voor uw hond. Ook voor deze honden is het van belang te leren dat ze zich op straat of in het bos rustig gedragen. Privé lessen zijn dan ook een uitkomst. … Lees hier meer …

Lees hier meer over de inhoud van de trainingen.
tray button
play pause